ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα « rixtarimaxilari » προκειμένου να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία και χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός της, παρακάτω αναφέρει όλους τους όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την προβολή, παρουσίαση, πώληση, αποστολή, παράδοση ή και επιστροφή προϊόντων καθώς επίσης την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Η επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα « rixtarimaxilari.gr » και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε ενέργειας (επικοινωνία, παραγγελία ,αγορά ) σημαίνει την ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση των παρόντων όρων χρήσης από το χρήστη.

To ” rixtarimaxilari.gr ” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. To ” rixtarimaxilari.gr ” αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
To ” rixtarimaxilari.gr ” δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα του, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ
To ” rixtarimaxilari.gr ” ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επιπλέον τo “rixtarimaxilari.gr ” ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ” rixtarimaxilari.gr ” είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων ” rixtarimaxilari “, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες του καταστήματος μας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος ” rixtarimaxilari.gr ” αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η επιχείρηση μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Με αντικαταβολή.
Πληρώνετε στον υπάλληλο της courier / μεταφορικής εταιρείας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση η χρήση της υπηρεσίας της αντικαταβολής χρεώνεται με 3.00€.

Β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.
Αφού καταθέσετε ακέραιο όλο το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, μας αποστέλλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής ή εναλλακτικά μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για τα στοιχεία της κατάθεσης που πραγματοποιήσατε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρέωση από την τράπεζα για τη μεταφοράς χρηματικού ποσού προς άλλη τράπεζα, επιβαρύνει τον καταναλωτή. Γι αυτό παρακαλούμε επιλέξτε για την κατάθεση σας , ίδιο τραπεζικό οργανισμό με έναν από τους παρακάτω :
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Eurobank : GR7702602060000100201212130
Εθνική Τράπεζα : GR0301102100000021001746292
Alpha Bank :GR7201407010701002310029890
Τράπεζα Πειραιώς : GR9201722110005211087942413

Γ) Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.
Η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα γίνεται με την καταχώρηση της παραγγελίας σας κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης. Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με της συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες της Τράπεζας Eurobank. Τα δεδομένα των τραπεζικών λογαριασμών ή των πιστωτικών σας καρτών είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στους υπολογιστές και στις βάσεις δεδομένων τις Τράπεζας Eurobank, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.

Δ) Παραλαβή από το κατάστημα.
Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας τις ώρες λειτουργίας του.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν καλέστε μας άμεσα στο (+30) 2310527216.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ- ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση που σας απεστάλη κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή κάποιο προϊόν διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε , τότε για την αντικατάσταση του δεν θα σας επιβαρύνει κανένα κόστος μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος καθώς ούτε και για την νέα αποστολή που θα ακολουθήσει. Βασική προϋπόθεση είναι να επικοινωνήσετε εγκαίρως μαζί μας για να σας υποδείξουμε την απαραίτητη διαδικασία για την δωρεάν επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας δεν έχουν κάποιο ελάττωμα ή δεν έχει γίνει κάποιο λάθος που να ευθύνεται το κατάστημα “rixtarimaxilari” και επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελίας ή μέρος αυτής το “rixtarimaxilari” θα σας επιστρέψει το ποσό που έχετε καταβάλει μειωμένο κατά 6,00€ για τα έξοδα επιστροφής. Επικοινωνήστε εγκαίρως μαζί μας για να σας υποδείξουμε την απαραίτητη διαδικασία για την επιστροφή της παραγγελίας και της επιστροφής του ποσού που αντιστοιχεί σε αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές από προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία «Ριχτάρια με το μέτρο». Τα αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή είναι σαφώς εξατομικευμένα εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης. Εκτός αν το προϊόν φέρει κάποιο ελάττωμα.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο (+30) 2310527216.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για Ελλάδα:

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες με συνολικό κόστος άνω των 29€ είναι δωρεάν .

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες με συνολικό κόστος κάτω των 29€ είναι 4.00€.

Οι παραγγελίες  με δέματα “μικρού όγκου” αποστέλονται με την εταιρία Speedex.

Οι παραγγελίες  με δέματα “μεγάλου όγκου” αποστέλονται με μεταφορικές εταιρείες, ανάλογα τον εκάστοτε προορισμό. Η μοναδική διαφορά μεταξύ αποστολής με ΕΛΤΑ courier ή με μεταφορική εταιρεία είναι ότι ο υπάλληλος της courier παραδίδει την παραγγελία στην πόρτα σας, ενώ με μεταφορική εταιρία , η παράδοση γίνεται στο πεζοδρόμιο-ισόγειο. Σε κάθε περίπτωση εάν η παραγγελία σας έχει αυξημένο όγκο θα επικοινωνήσουμε εκ των προτέρων μαζί σας.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών υπολογίζεται 2-3 εργάσιμες ημέρες μετρώντας από την επόμενη ημέρα μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.

Για Κύπρο:

Το κόστος αποστολής  για παραγγελίες μέχρι 6kg, είναι σταθερό στα 14.00€

Για παραγγελίες που ξεπερνάνε τα 6kg, ενδεχομένως να υπάρχει έξτρα επιβάρυνση, κατόπιν συνεννόησης.

Όλες οι αποστολές προς Κύπρο εκτελούνται με την Υπηρεσία Cyprus Economy της Speedex με χρόνο παράδοσης 7-11 εργάσιμες ημέρες μετρώντας από την επόμενη ημέρα μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.

Το τελικό ποσό της παραγγελίας για αποστολή στην Κύπρο θα πρέπει να εξοφληθεί ακέραιο (χωρίς κρατήσεις τραπεζικής μεταφοράς) πριν την αποστολή, με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα.

Αντικαταβολές

Η χρήση της αντικαταβολής, δηλαδή η πληρωμή της παραγγελίας στον υπάλληλο της courier / μεταφορικής εταιρίας κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, σε κάθε περίπτωση χρεώνεται με 3,00€ .

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το ” rixtarimaxilari.gr ” , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης «Γαϊτάνος Σ. Ιωάννης» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς απαγορεύεται.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το «rixtarimaxilari.gr» καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησης «Γαϊτάνος Σ. Ιωάννης» και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες ” rixtarimaxilari.gr ” δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.